Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
4

VIDEO-MØDE PÅ DANSK OM WHO: Opsummering af det 77nde World Health Assembly i Genève

Lørdag d. 1. juni afsluttede WHO en uge-lang samling af de 194 medlemslande, hvor de vedtog drastiske ændringer til den IHR- aftale, som Danmark har været en del af siden 2007.
4

Thomas og Flemming var i weekenden i Genève for at deltage i en protest mod WHO

Thomas Friis Bruun (se Facebook-profil HER og Instagram-profil HER) og jeg selv (se Facebook-profil HER, X/Twitter-profil HER og Telegram-kanal HER) tog i sidste weekend en tur til Genève for at deltage i protesten imod WHO’s vedtagelse af nye ændringer (amendments) af IHR-aftalen (den International Health Regulation-aftale som Danmark har været en del af siden 2007).

Det blev en vældig interessant tur og jeg har tidligere sendt et par nyhedsbreve ud på engelsk (Husk at du altid kan bruge oversætterfunktionen til også at læse opslagene på dansk):

Kan være et billede af 2 personer, menneskemængde og tekst

Nu er det tid til en WHO-tilstandsrapport på dansk

Thomas og jeg planlagde zoom-mødet for at gennemgå alle de vigtigste ting ved IHR-aftalen, samt gennemgå vores oplevelse af dem som saboterer at denne viden kommer ud til folket (kontrolleret opposition).

Diverse links

Se WHO’s hjemmeside hvor de konkluderer det 77. WHA:

https://www.who.int/news/item/01-06-2024-world-health-assembly-agreement-reached-on-wide-ranging--decisive-package-of-amendments-to-improve-the-international-health-regulations--and-sets-date-for-finalizing-negotiations-on-a-proposed-pandemic-agreement

Og her er den nøjagtige ordlyd af de omtalte ændringer af IHR:

https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA77/A77_ACONF14-en.pdf

På James Roguski’s Substack har han klippet alle ændringerne ud, så du kan se den ændrede tekst separat fra resten af dokumentet:

https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA77/A77_ACONF14-en.pdf

På Dr. Meryl Nass’ hjemmeside kan man se i hvor alvorlig grad hun er med til at misinformere om resultatet af 77. WHA (ADVARSEL: MISINFORMATION!):

https://doortofreedom.org/wha-77-is-over-what-happened/


The Corbett Report
The Fight for Health Freedom Continues - #SolutionsWatch
SHOW NOTES AND COMMENTS: https://corbettreport.com/the-fight-for-health-freedom/ After years of build-up and anticipation, the 77th World Health Assembly has come and gone. So, what did the would-be lords of global health gavel down on? And what does it mean for the future of the fight for health freedom? Joining us today to talk about these important is…
Listen now
4 Comments
Illusionen om Danmark
Podcast-serien "Illusionen om Danmark"
I denne podcast-serie vil jeg dele de mange informationer som jeg støder på i mit arbejde med at afdække hvad Danmark er for et land, og hvordan det i virkeligheden fungerer. Det afdækker jeg i bøgerne i trilogien "Illusionen om Danmark" og bogen "Illusionen om Grundloven".
Jeg laver disse podcast så du kan lytte til dem på farten, og forhåbentlig blive meget klogere på dit land.
Hvis ikke vi danskere ved hvor vi står (og det gør vi desværre ikke i særlig høj grad!) hvordan kan vi så vide i hvilken retning vi skal gå?
Kend dit land og dets fortid, og du vil kunne forstå hvor du er i nutid!