3 Comments

TAAAK FLEMMING, KÆMPE ARBEJDE, :-)))-- DU SKAL BÆRES I GULDSTOL og sættes af på CHRISTIANSBORG, med ægte grundlovs FLAG :-)))) har sendt ud.

Expand full comment

jeg ringede til Louise Elholm, hun tog telefonen men hun var på ferie, og hun havde SÅ mange bøger hun havde fået, og ik læst. Men det er meget sjovt fordi jeg har gået i parallelklasse med hende i folkeskolen. Hun var meget sød, dog lidt fortravlet, hvilket er forståeligt. Hun havde modtaget bogen, men ik læst den.

Expand full comment

Kære Flemming, en bøn til dig.

Mange mennesker siger: Der er ikke noget galt med demokratiet. Hvis du er utilfreds kan du jo bare lave dit eget parti - eller selv opstille.

Med din erfaring - kan du ikke lave en kort video med dine observationer - hvorfor det ikke er så simpelt? Hvad i oplevede?

F.eks, at i ikke fik partistøtte, at i ikke fik taletid til valget så folk ikke vidste i var opstillet, hvad i oplever med at få 20000 stemmer til at blive opstillet som parti. Og hvad der ellers er - f.eks. at blive latterliggjort, som du siger er deres strategi, ref. video: 'Dansk suverænitet og amerikansk militær i DK' min. 53.55.

Blot en kort video om jeres erfaring. Så er det nemmere at sige 'hør her...'

Expand full comment