Illusionen om Danmark
Podcast-serien "Illusionen om Danmark"
MATRIX EXPOSED: Forstå Israels succes indenfor IT og militær ved at forstå "The Talpiot Program"
2
0:00
-46:37

MATRIX EXPOSED: Forstå Israels succes indenfor IT og militær ved at forstå "The Talpiot Program"

Talpiot programmet er så hemmeligt at jeg kommer til at tænke på en linje fra filmen Top Gun: "I could tell you, but then I would have to kill you"!
2

Hvordan kontrollerer Israel internettet?

Hvordan har Israel kontrol med alverdens infrastruktur?

Unit 8200 - Israels elitesoldater har 9 års militær og IT business-træning

Lad os starte med Unit 8200, som er en israelsk militær eliteenhed, som udklækker IT CEOs en masse.

Unit 8200 er virkelighed og ikke en konspirationsteorier, som dette Bloomberg TV program dokumenterer:

Nu vi ved hvordan Israel-tro soldater med 9 års træning styrer nogle af verdens største essentielle IT virksomheder, også uden for Israel, så er det tid til at forstå hvor dybt Israels kaninhul virkelig er.

Talpiot programmet er “The Matrix”

Israels Talpiot program er helt essentielt for at forstå hvorfor verdens største computer processor-producent, Intel, og verdens største operativsystem-producent, Microsoft, begge har deres mest essentielle udviklingsenheder placeret i Israel.

Talpiot programmet har opereret siden 1979, og inkluderer 6 års træning i Israels militær, samt minimum en universitetsgrad i forskellige teknologi- og business-fag.

Brendon Lee O’Connell er en af de researchere som har arbejdet længst med at exponere Israels omfattende skruetvinge omkring verdens testikler. Her er hans Talpiot video fra 2018:

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Brendon Lee O’Connell, så er nu et godt tidspunkt at blive abonnent på hans Patreon-kanal som passende hedder “Talpiot”.

Brendon O’Connels kanal er en betalingskanal, 95kr/md. Til gengæld er der ikke noget bedre sted at få forståelse for, hvordan verden anno 2024 er skruet sammen. - Og hvorfor truslen om krig hele tiden skal være overhængende, for at eliten kan holde befolkningen stangen:

Gå til "Talpiot" HER!

Men der er også dansk hjælp til at forstå Talpiot programmet. Daniel Orgonite driver en Substack-kanal han også meget passende har kaldt for ChaosNavigator. Han lægger lejlighedsvis nogle opslag op om Brendon Lee O’Connells arbejde og om Talpiot programmet.

Se for eksempel dette opslag på hans kanal/blog der bærer titlen “Israelsk Højteknologi & Spionage”.

ChaosNavigator
Israelsk Højteknologi & Spionage
BRIEFING DOKUMENT – ISRAELSK HØJTEKNOLOGI OG SPIONAGE Implikationer af israelsk dominans af cyberteknologi i A.I-tidsalderen [Artificial Intelligence] og dets forhold til Rusland og Kina - hvordan det kan udnyttes af den arabiske verden som politisk løftestang…
Read more

Husk at abonnere på ChaosNavigator HER!

Og forresten, jeg lover i podcasten at smide et link med oplysning om de 6 (ikke 4!) danske lejesoldater, som er blevet taget til fange af Rusland/Donetsk seperatister. Det var ingen ringere end Se & Hør der havde artiklen på deres hjemmese. Se artiklen “Rusland tiltaler seks danskere: Har kæmpet for Ukraine” HER!

Og så snakkede vi til sidst lidt om den tidligere politimand Lars Andersen som tidligere udsendte video-blogs på hans eget medie Ytringspligt, indtil han skulle afsone en fængselsdom:

Læs om hans isolationsfængsel og hvordan han bliver chikaneret af myndighederne i Nanna Skovs Facebook-opslag fra 8. januar 2024 “Chokerende nyt fra Lars Andersen”.


Se nedenstående tidligere opslag fra min egen kanal, som netop indikerer at truslen om krig er kommet for at blive:


2 Comments
Illusionen om Danmark
Podcast-serien "Illusionen om Danmark"
I denne podcast-serie vil jeg dele de mange informationer som jeg støder på i mit arbejde med at afdække hvad Danmark er for et land, og hvordan det i virkeligheden fungerer. Det afdækker jeg i bøgerne i trilogien "Illusionen om Danmark" og bogen "Illusionen om Grundloven".
Jeg laver disse podcast så du kan lytte til dem på farten, og forhåbentlig blive meget klogere på dit land.
Hvis ikke vi danskere ved hvor vi står (og det gør vi desværre ikke i særlig høj grad!) hvordan kan vi så vide i hvilken retning vi skal gå?
Kend dit land og dets fortid, og du vil kunne forstå hvor du er i nutid!